Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Tres Cales disposarà del Centre Social Municipal Calaforn abans de l'estiu

22 . Mar, 2011 a les 10:00 | 00:02:41
2646 reproduccions
La urbanització tres Cales disposarà abans de l'estiu d'un flamant centre social a la zona d'equipaments, just al costat d'on s'ubica l'actual zona d'esbarjo o parc públic, entre l'Av. Tres Cales i el carrer Martí Vidal.
Es tracta d'una llarga reivindicació veïnal que va començar amb l'habilitació d'un gran espai públic de prop de 3.000m2 l'estiu de 2008 que s'ha convertit en un important punt de trobada a nivell veïnal. Ara amb la construcció d'aquest Centre Social Municipal Calaforn, que estarà comunicat amb el parc, es completa tot un espai que s'ha de convertir en la pedra angular dels veïns de la urbanització Tres Cales, i perquè no, de les altres urbanitzacions del municipi. A més, aquest centre tot i tenir la ubicació a les Tres Cales, és municipal, i, per tant, està obert a tots els caleros i caleres que necessitin un espai per realitzar activitats socials i culturals.

L'actuació consisteix en la adequació d'una zona d'uns 1.600 m2, on va la construcció d'un  edifici de uns 207 m2 de superfície construïda,  amb zona de bar d'uns 80 m2 tres despatxos que ocupen una superfície de 30,60 m2   un magatzem de 51,40 m2,  una cuina amb traster de 11,35 m2, zona d'aseos de 8,75 m2, i hall de 13,00 m2 exteriorment i haurà una terrassa descoberta de 70,50 m2 amb una zona amb porxo de 10,00 m2, estarà orientada a la zona del parc infantil.  

A més es preveu l'habilitació d'un aparcament per a 24 vehicles i una zona ajardinada de més de 300m2.

El Centre Social Municipal Calaforn servirà com a seu social de la gent que viu a la zona, tant com a centre de reunió, com per a l'organització d'activitats culturals i socials, i complementarà els espais ja existents per als ciutadans de l'Ametlla de Mar.

Segons Andreu Martí, Alcalde de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, "tot i que alguns partits s'han mostrat obertament contraris, ens hem mantingut ferms en el nostre compromís, ja que volem premiar l'associacionisme de les Tres Cales, que fa molts anys que treballa i que està duent a terme una tasca important de dinamització i cohesió social en favor de la urbanització i de tot el poble. A més serà un espai municipal que podrà ser utilitzat per membres i veïns de qualsevol urbanització o zona del casc urbà".

Amb un pressupost de 195.342 euros i un termini d'execució de 3 mesos, l'obra ha estat adjudicada a l'empresa Rescomt SL i està subvencionada pel PUOSC(Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya).


respostes a "Tres Cales disposarà del Centre Social Municipa..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 666,07 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007