Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Èxit de participació al Campus de Llevant

17 . Jul, 2014 a les 11:38
per gfigueres a La notícia del dia
2861 reproduccions
Prop de 140 nens i nenes de l'Ametlla de Mar gaudeixen del nou Campus de Llevant de l'Àrea Municipal d'Esports de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar. Un campus de matí reformulat per aquest estiu que té com objectiu d'una banda, tematitzar els dies, oferint activitats paral·leles als esports com pot ser l'anglès, l'art o la dansa. D'altra banda, amb aquest nou campus tots els dies hi ha piscina. Una fórmula d'èxit que ha conquistat als nens i nenes de 3 a 13 anys que hi participen.
"El regidor d'Esports Ruben Lallana ens va proposar reformular el Campus de Llevant i crec que amb tot l'equip hem fet una proposta atractiva amb molta diversitat d'activitats i que ha tingut de moment molta acceptació", subratlla Marc Vilabrú, gerent de l'Àrea Municipal d'Esports.
Vilabrú també ha afegit que el Campus de Llevant pels matins de juliol ha penjat el cartell de complet però que per l'agost encara hi ha places. D'altra banda, el gerent de l'Àrea Municipal d'Esports ha recordat l'oferta esportiva de tarda amb el Campus Ponent amb natació, futbol, gimnàstica rítmica, pàdel i molt més.
D'altra banda, Vilabrú ha fet una crida a la participació al 17è Open de Futbol Platja Sènior que tindrà lloc el 25 i 26 de juliol, a la platja de Pixa-Vaques, i que compta amb l' àmplia col·laboració de diversos comerços del municipi. Aquest cap de setmana 25 i 26 de juliol recordar que a la mateixa Platja de Pixa-Vaques se celebra el 16è Torneig de Futbol Platja Júnior.
El gerent de l'Àrea d'Esports també ens ha parlat d'un esdeveniment esportiu nou que tindrà lloc al novembre, el Trailmar. Des d'Amposta a l'Ametlla passant per l'Ampolla i el Perelló transcorrerà  Trailmar GR92 el proper 2 de novembre. D'una banda, la prova té la vessant competitiva, el Trailrun, amb la cursa de 33km d'Amposta a l'Ametlla, i la cursa de 16km de l'Ampolla a l'Ametlla. L'altra, vessant no competitiva s'anomenarà Walking i comprèn el recorregut pel sender GR de l'Ampolla a l'Ametlla.


respostes a "Èxit de participació al Campus de Llevant"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 691,15 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 210
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007