Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Esportistes i entitats reben el reconeixement a la temporada a la Nit de l'Esport la Cala

12 . Jun, 2015 a les 14:49
per otomas a Ajuntament
2070 reproduccions
Des de l'Àrea Municipal d'Esports de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ja es té tot a punt per a la Nit de l'Esport la Cala. Així aquest vespre a partir de les 19.30h, el Pavelló Poliesportiu Municipal acollirà aquest acte destinat a donar reconeixement a esportistes i entitats per la temporada 2014-2015.
I és que des de l'Àrea d'Esports Municipal, Marc Vilabrú, Gerent de l'Àrea, explica que "s'aprofitarà aquesta vetllada per donar el reconeixement a entitats i també a la regularitat i revelació de jugadors tant del primer equip de futbol, com juvenil. D'altra banda, també a la magnífica temporada de l'equip federat de futbol sala, que aquest dissabte a les 18.30h juguen el primer partit de la promoció d'ascens a la primera divisió. També als esportistes amb projecció exterior i també donarem reconeixement a la lliga de pàdel. I com no als monitors i monitores".
D'altra banda, Vilabrú també ha remarcat l'èxit del Campus de Llevant i Campus de Ponent destinat a nens i nenes des de 3 anys fins al 13. Aquests campus durant els mesos d'estiu, un any més, ofereixen la possibilitat de flexibilitzar la inscripció d'una setmana a dos mesos i els preus es mantenen igual que l'any passat.respostes a "Esportistes i entitats reben el reconeixement a..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 659,04 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007