Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Àrea Municipal d'Esports ha obert inscripcions per a les activitats d'estiu

14 . Jun, 2013 a les 12:49
per otomas a La notícia del dia
3027 reproduccions
L'Àrea Municipal d'Esports, de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, que engloba el cem La Cala , el complex esportiu amb la piscina coberta, el Pavelló municipal (Pav), i el Camp de futbol i sala esportiva (Cam), ja ha obert les inscripcions per  a les activitats d'estiu. Unes inscripcions que es realitzen al cem, complex esportiu.
Un any més des de l'Àrea s'ofereix una amplia oferta d'activitats per a totes les edats; des de natació per nadons a la piscina coberta fins a gimnàstica de manteniment per a la gent gran. I tot  a preus ajustats, ja que tot i la pujada del 21% de l'IVA de l'any passat, des de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar s'ha intentat mantenir uns preus el més assequibles possible. A més, en les matrícules esté en compte si l'usuari és abonat al cem o al pav.
"Som un municipi on es pot practicar una gran diversitat de disciplines esportives, des de futbol, tennis, gimnàstica rítmica, natació i moltes mes. A més, a preus socials perquè l'Ajuntament no guanya diners, guanya satisfacció de poder oferir aquesta diversitat d'activitats pensades perquè tothom hi pugui participar", explicava Ruben Lallana
Com a novetat, aquest estiu, s'han fraccionat els casals per a nens i nenes per tal d'oferir dues possibilitats. El casal complet que permet que els nens realitzin activitats de dilluns a divendres o, l'altra opció, és el casal amb activitats els dilluns, dimecres i divendres, ja sigui una setmana, quinze dies, un mes, mes i mig  i dos mesos.
L'altra novetat és el campus de Triatló on els nens i nenes de 8 a 14 anys podran realitzar activitats d'entrenament dirigides a la iniciació del Triatló (nedar, ciclisme i cursa a peu). Aquest campus es durà a terme del 2 al 6 de setembre, de 8:30 a 13:30, de dilluns a divendres (una setmana). El preu és abonats 76, 00 euros, no abonats 114 euros.
Una altra de les novetats és l'oferta d'estudiants el cem la Cala pels mesos de juliol, agost i setembre, per joves de 14 i 20 anys, per 75 euros.


respostes a "Àrea Municipal d'Esports ha obert inscripcions ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 709,37 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 163
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007