Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L' Àrea d'Esports renova la seva oferta estiuenca amb el Campus Llevant Matí

22 . Mai, 2014 a les 13:42
per gfigueres a La notícia del dia
3261 reproduccions
Des de l'Àrea Municipal d'Esports, de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, s'ha preparat una oferta de campus per aquests estiu per a nens i nenes de 3 a 13 anys. Això sí, amb propostes segmentades per a totes les edats. Així, hi haurà els següents grups: els Polpets (de 3 a 4 anys), les Gambetes (4 a 5 anys), els Llangostins (5 a 6 anys), Galeres (6 a 7 anys), Gadagangs (8 a 9 anys), Crancs Peluts (10 a13 anys). Els matins amb el Campus Llevant, de dilluns a divendres, i de 9 a 13, els nens i nenes gaudiran de diverses activitats. De fet, aquest campus , que es farà a les instal·lacions del Cem la Cala, neix amb la peculiaritat  que cada dia serà temàtic; un dia d'anglès, un altre de pàdel, artístic, dance, fitness, de natura i natació. I per la tarda, l'oferta esportiva continua amb el Campus Ponent, que ja es realitzava en anteriors edicions, també per a nens i nenes de 3 a 13 anys on realitzaran diverses disciplines esportives, des de natació a gimnàstica rítmica. Aquestes activitats tindran lloc tant a les instal·lacions del Cem la Cala, al Pavelló Esportiu, i també al Camp de Futbol.
" Aquests any els tècnics s'han esforçat molt per poder obtenir una oferta creativa que pugui atreure als nens i nenes de 3 a 13 anys. Per tant, un concepte renovat de campus. Han començat les matriculacions i dir que els que es matriculin abans de l'1 de juny se'ls obsequiarà amb una samarreta. Ja s'han repartit els flyers a l'Escola però si hi ha algun dubte només cal dirigir-se al Cem la Cala i allà se'ls informarà", subratlla Ruben Lallana, regidor d'Esports.
Per tant, activitats assequibles per a tots els gustos aquest estiu des de l'Àrea Municipal d'Esports. Els preus es poden segmentar també des d'una setmana, quinzena , mes, mes i mig, i dos mesos. A més, hi ha un 10% de descompte a partir del segon germà.
Per més  informació i inscripcions a la recepció del Cem la Cala, per correu a  cemlacala@ametllamar.cat, www.ametllamar.cat/esports. Per telèfon 977 10 38 97


respostes a "L' Àrea d'Esports renova la seva oferta estiuen..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 674,25 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 105
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007