Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Cinc noms caleros entre els guanyadors del 16è Concurs de Fotografia Paisatgística de les Terres de l'Ebre

29 . Gen, 2016 a les 14:16
per drodriguez a La notícia del dia
1994 reproduccions
El concurs fotogràfic, que organitzen conjuntament des de fa 16 anys les Àrees de Turisme de l'Ametlla de Mar i de Deltebre, ja té guanyadors. Aquest dimecres els membres del jurat van escollir les diferents fotografies guanyadores i serà dissabte 6 de febrer al Centre d'Interpretació de la Pesca, quan es lliuraran els premis.

Jordi Canalda, de Tortosa, ha guanyat el primer premi a la millor fotografia paisatgística realitzada a l'Ametlla de Mar amb "L'Alguer Nit". El segon premi ha estat per Vinyet Solà, de Barcelona, amb la fotografia "Piscina Natural". I el tercer per la fotografia d'Alba Boyer, del Perelló, "Pesca de l'Alba". En el cas del premi local de la població, la fotografia "Edges" de Fidel Margalef ha estat l'escollida com a millor fotografia paisatgística.

La resta de premiats caleros han estat els següents: en la categoria de Deltebre, Lluis Ena s'ha endut el segon premi per "Perxant de bon matí"; el Premi fotografia gastronòmica ha estat per "Els colors de les flors" de Xavier Solé; el Premi a la creativitat és per a "Protagonistes" de Glòria Figueres; i el Premi a la fotografia d'activitat humana és "Tots a la mar" de Miguel Abello Dos Santos.

A banda, també hi ha els Premis Terres de l'Ebre, el Premi especial a la millor fotografia en blanc i negre, i la resta de premis dedicats a la població de Deltebre. Tot i que la participació s'ha mantingut estable, el jurat ha tingut més dificultats per escollir les fotografies guanyadores, tal com apunta el gerent de l'Àrea Municipal de Turisme de l'Ametlla de Mar, Dami Llaó.

"Un any més la qualitat s'ha superat" destaca i aprofita per felicitar als premiats "especialment perquè 5 dels 15 premis han estat per a gent de La Cala i ens fa sentir orgullosos que la gent del poble participi al concurs". Les fotografies premiades estaran exposades al Centre d'Interpretació de la Pesca, a l'Ametlla de Mar, del 4 al 28 de febrer.


respostes a "Cinc noms caleros entre els guanyadors del 16è ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 704,81 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 133
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007