Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'equip de govern denega a Lidl la construcció d'un supermercat a l'entrada del municipi

22 . Ago, 2016 a les 20:00
per drodriguez a La notícia del dia
4492 reproduccions
L'equip de govern de l'Ametlla de Mar ha denegat a la cadena de supermercats Lidl la instal·lació d'una superfície comercial a l'entrada de la població, al sector urbanístic 22B1, en una parcel·la pròxima on està ubicat el supermercat Mercadona. La decisió es va prendre en l'última junta de govern local, celebrada el passat dijous a la tarda, després de rebre informes tècnics i jurídics desfavorables a la construcció d'aquest.

La situació urbanística actual del municipi, amb el darrer pla urbanístic «sense efecte» i regint-se pel Pla General de l'any 1992, qualifica la parcel·la on es pretenia ubicar el nou supermercat com a sòl urbanitzable no programat. A més, l'informe especifica que no hi ha constància que les obres d'urbanització del sector 22B1 estiguin acabades. Però més enllà dels condicionants urbanístics, una de les promeses electorals dels republicans –que tenen l'alcaldia en l'actualitat– va ser la de no facilitar la instal·lació de noves superfícies comercials fora del nucli urbà de la població.

L'alcalde de l'Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, va fer pública la decisió el passat divendres a La Cala Ràdio. En una entrevista, el batlle remarcava permetre construcció d'aquests centres comercials «no ha de ser unilateral i ha d'anar de la mà dels compromisos agafats amb la ciutadania» i apuntava que «és una decisió que s'ha de prendre conjuntament» donat que la instal·lació d'aquest tipus de centres comercials «pot provocar canvis importants».

Gaseni considera que un nou supermercat, pròxim al que ja està construït, crearia «encara més un tap» perquè «des de les urbanitzacions, hi ha molta afluència de gent que moltes vegades no entra al nucli urbà». A la vegada, assegura que havien advertit a l'empresa que «creiem que no seria possible» la instal·lació, i es mostrava satisfet perquè «es compleixi la llei». Ara bé, l'alcalde també deixava la porta oberta a la seva possible construcció «d'aquí a uns anys» fora d'aquests quatre anys de mandat.


respostes a "L'equip de govern denega a Lidl la construcció ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 693,51 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 203
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007