Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Inscripcions Àrea Esports

15 . Jun, 2012 a les 13:43
per otomas a La notícia del dia
2445 reproduccions
Com cada any amb l'arribada de l'època estival s'obren les inscripcions per les activitats d'estiu de l'Àrea Municipal d'Esports i el Cem la Cala.
Del dilluns 11 de juny al 15  els abonats poden passar a apuntar-se per les oficines del Pavelló Municipal d'Esports. Del 18 al 22 ho podran fer els empadronats al municipi; també a les oficines del Pavelló. En canvi, a partir del 25 de juny s'haurà d'anar al complex esportiu el Cem la Cala. La documentació necessària per inscriure's és la targeta sanitària i emplenar els formularis que es poden trobar també via internet a ametllamar.cat/esports.

Una vegada més, els nenes i nenes de la Cala podran gaudir d'un ampli ventall d'activitats a un preu ajustat, tot i el recent augment de les quotes.
Les activitats estrelles repeteixen enguany. Aquest és el cas de les estades de psicomotricitat, per a nens de tres a sis anys i el casal d'estiu, per a nens de 7 a 14.  També es farà un casal d'estiu de tarda al Cem amb diferents setmanes temàtiques (la de la natura, la de l'aigua, la de la Cala i la de les arts). Aquestes activitats tindran lloc com és habitual entre el Pavelló Municipal Galetet i el complex esportiu del Cem on la piscina coberta agafa el protagonisme.

D'altra banda, enguany, també, hi haurà el campus de futbol per les tardes d'estiu, per a nens de 5 a 15 anys. Una de les novetats serà el campus de tennis i pàdel per a nens i nenes de 7 a 18 anys. Tampoc hem d'oblidar les estades de gimnàstica rítmica, per a nens a partir de 3 anys, que són un clàssic de la programació d'estiu.

També recordem que hi ha, a part, la possibilitat de realitzar cursets de natació, entre d'altres activitats aquàtiques per a petits de tres a sis anys. A més, també s'ha proposat un any més fer la lliga d'estiu de futbol 7 i es resta a l'espera per veure l'acceptació que té.

D'altra banda, des de l'Àrea Municipal d'Esports és preparen diversos esdeveniments esportius per aquest estiu. Aquest és el cas de la XIV edició del torneig de futbol platja infantil el 7 de juliol.


respostes a "Inscripcions Àrea Esports"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 705,97 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 111
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007