Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

50 Milions de deute

03 . Ago, 2015 a les 12:24
per fcallau a La notícia del dia
3670 reproduccions
L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar  acumula 50 milions d'euros d'endeutament

Una xifra que situa a l'Ametlla de Mar entre un dels municipis més endeutats d'Espanya. I és que, després de dies intensos de treball del nou equip de govern de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, amb el republicà Jordi Gaseni al capdavant, el nou equip porta comptabilitzat vora 50 milions d'euros d'endeutament d'herència de l'anterior equip de govern de CiU.

"Si l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar avui hagués de fer front a les seves obligacions, en quant a endeutament, hauria de preparar vora 50 milions d'euros", així de rotund és Antonio Espuny, regidor d'Hisenda de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar i 1r tinent d'alcalde. I és que, després de dies intensos de treball, després d'agafar el timó de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, amb el republicà Jordi Gaseni al capdavant, el nou equip porta comptabilitzat vora 50 milions d'euros d'endeutament d'herència de l'anterior equip de govern de CiU. I és que, si al deute bancari de 18 milions se li suma 8 milions de la residència d'avis, que avui resta tancada, 8 milions de factures impagades, 10.500.000 d'euros de la companyia d'aigües, Aqualia, 1.200.000 d'euros de l'empresa concessionària del servei elèctric, FCC, més el resultat de sentències, amb interessos, que sumen vora 4 milions, el total s'eleva a aquesta xifra astronòmica.

"Malauradament aquest endeutament de 50 milions suposa un endeutament per habitant de vora 6.000 euros. Unes xifres que ens situen entre els municipis més endeutats d'Espanya. Estem treballant per intentar solucionar aquesta situació i portar l'Ametlla de Mar a bon port. De fet, aquestes xifres són aproximades però als 100 dies de govern farem públic un balanç exhaustiu", explica Antonio Espuny.
Per la seva part, Jordi Gaseni, alcalde de l'Ametlla de Mar subratlla que "estem treballant de valent per trobar solucions, i poder veure la llum al final del túnel. Cal tenir en compte que de cara el setembre hem de tenir el pressupost del 2016. Serà un any difícil però el nostre compromís és treballar fort per poder sortir-nos-en".

D'altra banda, des de l'equip del govern se subratlla que una de les justificacions que se'ls donava des de l'anterior govern era la creació de patrimoni. Un patrimoni sobrevalorat segons Espuny per la Cala Gestió, que "s'hagués pogut crear igualment sense la necessitat d'endeutar-se així".


respostes a "50 Milions de deute"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 674,28 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007