Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La noticia del dia

16 . Set, 2015 a les 14:40
per fcallau a La notícia del dia
1894 reproduccions
L'equip de govern es reuneix amb hisenda buscant solucions a l'endeutament amb l'Estat
La reunió amb el subdirector de la Secretaria General de Coordinació Autonòmica i Local va servir per analitzar fórmules per fer front als 12 milions de deute.

L'alcalde de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, acompanyat pel regidor d'Hisenda, Antonio Espuny i els caps dels departaments d'intervenció i tresoreria van viatjar a Madrid el passat dilluns, on es van reunir amb el subdirector de la Secretaria General de Coordinació Autonòmica i Local, Gabriel Hurtado. L'objectiu era analitzar quines mesures es podien prendre per fer front als 12 milions de deute que l'Ajuntament té contrets amb l'Estat.
La reunió, mantinguda a la seu del Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques a Madrid, ha permès saber les possibles vies de pagament d'aquest deute referent als crèdits ICO a proveïdors, així com conèixer les opcions que es poden tenir en compte per fer front al finançament de la totalitat del deute de l'Ajuntament i les empreses municipals.
Segons Jordi Gaseni, alcalde de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, "ens van aportar una sèrie de possibilitats i d'opcions que aquets dies valorarem aprofitant que estem preparant el pressupost del 2016. El deute s'ha de començar a pagar l'any que ve i es només una part del que hem detectat. Per això és tan important que tinguem en compte el pressupost del 2016, ja que així sabrem realment la capacitat de diners que podem destinar a poder pagar aquest finançament que ja tenim compromès".
Actualment el govern està confeccionant els pressupostos per l'any 2016, on haurà de contemplar el pagament del crèdit de 12 milions d'euros amb l'Estat, i on també haurà de preveure el calendari de pagament de la resta del deute.respostes a "La noticia del dia"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 658,94 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 112
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007