Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'exalcalde Andreu Martí surt de la presó després de pagar la fiança amb un aval solidari

30 . Jul, 2016 a les 13:30
per drodriguez a La notícia del dia
4112 reproduccions
Des del passat dimecres 20 de juliol, l'exalcalde de l'Ametlla de Mar, Andreu Martí, ja no dorm entre les reixes de la presó de Mas Enric al Catllar. El seu advocat va presentar un aval solidari per pagar els 600.000 euros de fiança que li va imposar el Jutjat d'Instrucció número 1 del Vendrell.

És a dir, que una tercera persona o societat ha posat a disposició de l'antic alcalde convergent la quantitat econòmica necessària per quedar en llibertat provisional. Martí, doncs, només va estar 14 dies a la presó, en una cel·la del mòdul 3, un espai dedicat a delinqüents comuns sense cap tipus de privilegi segons informa en l'edició d'aquest dissabte el Diari de Tarragona.

L'exalcalde era l'únic dels detinguts en l'Operació Tèrmyca que quedava en presó provisional donat que Antoni Martos, qui va ser gerent de l'empresa municipal La Cala Gestió i gerent de la consultora Efial, va pagar els 150.000 euros de fiança l'endemà de la seva entrada en presó preventiva; i la resta de detinguts que van passar a disposició judicial, van quedar en llibertat provisional després de testificar.

La instrucció d'aquest cas és la peça número 6 –de nou–, que sota el nom conjunt del Cas Torredembarra investiga el jutge Josep Bosch. Aquesta peça, també anomenada Cas Efial, investiga l'entramat de blanqueig de capital entorn de les contractacions entre ajuntaments, com el de l'Ametlla de Mar, i la consultora Efial.


respostes a "L'exalcalde Andreu Martí surt de la presó despr..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 736,49 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 21
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007