Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ajuntament tanca el 2016 en positiu amb un resultat pressupostari de 796.549 euros

05 . Abr, 2017 a les 17:20
per drodriguez a La notícia del dia
1688 reproduccions
L'any 2015 l'Ajuntament va tancar els comptes amb un dèficit de 983.480 euros en el resultat pressupostari, marcat perquè tot i la previsió d'ingressar 13 milions d'euros només van arribar-ne 11. El govern actual va criticar que l'anterior no hagués fet una correcta comptabilització en els pressupostos, obligant-nos a contenir la despesa.

Però, l'equip de govern ha aconseguit capgirar aquesta situació. El 2016 ha aconseguit tancar els comptes de l'administració local amb un resultat pressupostari positiu de 796.500 euros. Aquesta xifra correspon a què només s'han gastat 11,7 milions dels 12,5 pressupostats.

A més, respecte a altres indicadors d'estabilitat pressupostària, l'estalvi net també ha canviat la tendència negativa i l'any passat va ser de 427.600 euros. Tot i la situació de control de la despesa i dels pressupostos, el regidor d'Hisenda, Antonio Espuny, assegura que s'han de fer front a moltes obligacions.

«Aquest estalvi significa que estem controlant la despesa, que no ens estem passant dels pressupostos, i estem tenint cada vegada més recursos propis per poder afrontar les noves actuacions del nostre poble tot i fer front a totes les obligacions que l'equip de govern s'ha trobat tant amb els crèdits a l'Estat com els a entitats bancàries», ha reblat el titular d'Hisenda del consistori calero.

També es recupera el romanent de tresoreria respecte a l'exercici anterior, passant de 700.000 euros negatius el 2015, a 106.000 euros positius el 2016. Espuny espera que l'any vinent aquesta xifra s'incrementi i subratlla la feina feta per part de totes les regidories per controlar la despesa. «Com a responsable d'Hisenda, he d'agrair el comportament rigorós que tenen totes les regidories. És una feina de tots», sentencia.


respostes a "L'Ajuntament tanca el 2016 en positiu amb un re..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 156,25 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007