Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'equip de govern de l'Ametlla de Mar explicarà l'estat de l'Ajuntament en una reunió informativa

27 . Nov, 2015 a les 14:49
per drodriguez a La notícia del dia
2265 reproduccions
L'equip de govern de l'Ametlla de Mar presentarà aquest divendres, a les 20 hores i a la Sala de la Societat Cultural, Esportiva i Recreativa; l'estat de l'Ajuntament calero en una reunió informativa amb els veïns i veïnes del municipi.

En l'acte, on intervindran l'alcalde, Jordi Gaseni, i el regidor d'Hisenda, Antonio Espuny, es donarà compte al detall de l'endeutament municipal. El deute heretat, segons va explicar l'equip de govern en la sessió plenària del passat 30 de setembre, ascendeix 47.354.866 €. La xifra equival a un deute per habitant de gairebé 6.000 euros, un valor que situa la població entre les més endeutades d'Espanya.

D'aquesta xifra se'n desprèn deutes bancaris que ascendeixen a més de 18 milions d'euros, i a proveïdors, tant de l'Ajuntament com de les empreses municipals, que sumen més de 10 milions. També els deures contrets per la gestió dels serveis municipals de l'aigua i l'enllumenat, i sentències fermes, com la del primer projecte de construcció de la Residència de la Gent Gran o la del projecte urbanístic de Port Olivet, per un valor de 10,6 milions; entre altres factures de La Cala Gestió, la Residència i el pont de Les Tres Cales valorades en 8 milions d'euros.

L'alcalde de l'Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, exposa que han hagut d'esperar prop de sis mesos per poder detallar la situació perquè han hagut de realitzar una exhaustiva auditoria de la gestió feta anteriorment. "No volíem fer només de notaris. Necessitem explicar l'Ajuntament que ens hem trobat però també aportar les solucions que pensem que són les adequades per tirar el poble endavant", sentencia Gaseni.

Així mateix, l'alcalde recorda que és un acte de transparència de cara al municipi i que l'equip de govern té el deure d'informar els ciutadans. Per això, hi haurà un torn de preguntes al finalitzar la conferència, per esclarir els dubtes que puguin tenir.

L'equip de govern ha agafat el compromís de convocar, anualment, reunions similars a la d'aquest divendres, per passar comptes anuals de l'estat de l'Ajuntament i, alhora, explicar el plantejament pressupostari de cara als pròxim any.


respostes a "L'equip de govern de l'Ametlla de Mar explicarà..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 739,07 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 129
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007