Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Punt i final a les Festes Majors de la Candelera 2016

12 . Feb, 2016 a les 11:40
per drodriguez a La notícia del dia
1233 reproduccions
Les Festes Majors de la Candelera 2016 van posar punt final aquest diumenge després de 10 dies d'activitats. Un temps que ha estat atípic per aquestes èpoques, "amb temperatures pràcticament privamerals", ha respectat aquests dies i ha permès realitzar tots els actes programats permetent "que totes les persones i de totes les edats puguin sortir i gaudir de les festes amb la màxima intensitat" explica el regidor de Festes, Vicenç Llaó.

Les caleres i caleros han participat activament de les diferents activitats de la Festa Major, destacant la gran afluència de públic a actes com la processó, la Festa Cubana, la degustació de tonyina roja o el Correbars. Aquests només són alguns dels actes que durant aquesta setmana i el passat cap de setmana van omplir els carrers.

La Regidoria de Festes també fa un especial agraïment a totes les entitats, associacions i col·lectius que han fet possible la realització de les Festes i "sobretot felicitar a la gent del poble que ha estat molt participativa" perquè segons Llaó "per l'organització i per totes les persones que participen en aquestes Festes, omple de satisfacció veure que la gent s'ho passa bé i gaudeix".

Destacable és, també, la recuperació, de moment només per festes, de la Colla Gegantera, que van tornar a fer desfilar els gegants del poble tant el dia 2 com el dia 6, acompanyats per la Colla Gegantera de La Ràpita, preludi de la jornada castellera de Los Xics Caleros. Per l'escenari del Poliesportiu hi han passat els grups locals, els Lax'n'Busto, els Strombers o els Apache, d'entre altres grups, orquestres i DJs.

Aquests només són alguns dels actes que han viscut les caleres i caleros, però que especialment també ho han viscut les Pubilles i Damisel·les. Amb melancolia, la Pubilla Major de la Candelera 2016, Miruna Andreea, recorda aquesta setmana de festes somrient dient que "ens agradaria una setmana més" de Festes Majors. "Ens ho hem passat molt bé i la veritat totes estem tristes perquè s'hagin acabat la Candelera", destaca.

Miruna Andreea també explica que "ha estat tot un orgull poder representar al poble durant aquests dies, i també com ho faré aquest any" sobretot "perquè no sóc nascuda al poble però em sento una calera més" alhora que agraeix que "les meves companyes que m'ho facin sentir".

L'alcalde de la població, Jordi Gaseni, aprofita per remarcar la unió que s'ha demostrat aquests dies. "Hem compartit moltes coses junts i això ens dóna molta força" explica Gaseni que també parla de les primeres festes de l'actual equip de govern que "les hem viscut amb moltes ganes i molta il·lusió". "Estem satisfets de com han anat", sentencia l'alcalde.


respostes a "Punt i final a les Festes Majors de la Candeler..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 1017,53 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 145
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007