Màx: º C, mín: º C

En directe

Informatiu EMUTE

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'equip de govern valora positivament la liquidació del pressupost de 2013

16 . Mai, 2014 a les 09:12
per gfigueres a La notícia del dia
2291 reproduccions
L'equip de govern municipal ha valorat recentment i de manera molt positiva els resultats de la liquidació del pressupost de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar corresponent a l'exercici 2013, la qual  reconeix ingressos per un import superior als 14 milions d'euros i unes despeses reconegudes que es van situar per sota els 13,5 milions d'euros.
Això va suposar que l'estalvi brut (correspon a la diferencia entre els ingressos i les despeses corrents) ha estat d'aproximadament 1,5 milions d'euros, principalment per la contenció de la despesa corrent i la gestió eficient dels ingressos.
Pel que respecta a l'estalvi net (correspon a l'estalvi brut menys la despesa financera) és superior als 88.000 euros, import equivalent a l'1% dels ingressos de la corporació.
L'endeutament de la Corporació se situa al voltant dels 19 milions d'euros el que suposa un rati d'endeutament del 166%. Dins d'aquest endeutament es troben els préstecs realitzats per atendre el pagament a proveïdors.

Segons Andreu Martí, alcalde de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, "en vista dels resultats, aquest demostren que la Corporació està tenint a millorar la situació econòmica ajustant la despesa i gestionant de forma més eficient els ingressos. Aquest fet comporta que les principals magnituds com són l'estalvi, el romanent de tresoreria i l'endeutament es vegin millorades".

Aquesta liquidació també ha deixat palès que, el romanent de tresoreria per a despeses generals ascendeix a una quantitat superior a 1,6 milions d'euros.


respostes a "L'equip de govern valora positivament la liquid..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 663,64 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007