Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'ANC celebrarà una consulta interna per decidir si impulsa una proposta electoral transversal pel 27S

02 . Jul, 2015 a les 15:20
per otomas a La notícia del dia
640 reproduccions
A l'Ametlla de Mar, el punt de votació serà a la Sala d'Actes de l'Ajuntament, i estarà obert dissabte de 10 del matí a 14 de la tarda. Per votar cal ser membre de ple dret, estar al corrent de pagament i portar el document d'identitat. Des de la territorial, La Cala per la Independència, s'anima a tots els membres a participar-hi i a donar l'opinió sobre el paper que haurà de desenvolupar l'ANC a partir d'ara i de cara a les plebiscitàries del 27 de setembre.

La pregunta que s'ha formulat és: Vols que l'ANC busqui les complicitats necessàries amb altres entitats i forces polítiques per a impulsar una proposta electoral de la màxima transversalitat, per a garantir el caràcter plebiscitari del 27S que ens porti a la independència de Catalunya?; i s'hi pot votar sí, no o en blanc.

Després que el passat 20 de juny, el President de la Generalitat, Artur Mas convidés a l'ANC i Òmnium a unir forces en una llista sobiranista unitària; l'Assemblea Nacional Catalana ha convocat per aquest cap de setmana, una consulta interna per conèixer l'opinió dels seus membres de ple dret entorn de la proposta plantejada per Mas, i saber quin ha de ser la posició de l'entitat a partir d'ara.


respostes a "L'ANC celebrarà una consulta interna per decidi..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 1189,51 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007