Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La regidoria de Comerç lloa l'esforç del Comerç local en la campanya nadalenca

10 . Gen, 2014 a les 13:10
per gfigueres a La notícia del dia
2803 reproduccions
Finalment, entre els 7.500 tiquets que els comerciants van posar a disposició dels seus clients l'afortunada va ser Teresa Pujol, i el comerç amb el tiquet guanyador va ser la botiga l'Ànfora.

"Aquest Nadal compra al comerç local", sota aquest títol el comerç local amb la col·laboració la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar encetà una campanya  del 13 de desembre al 7 gener una campanya de dinamització del teixit comercial local. Un dels eixos principals d'aquesta campanya era el sorteig de 3.000 euros entre els clients dels comerços que van participar de la campanya. Aquest sorteig va ser possible gràcies al esforç econòmic que van fer els comerciants per tal de regalar il·lusió el dia de l'arribada de Reis quan es va fer el sorteig. Finalment, entre els 7.500 tiquets que els comerciants van posar a disposició dels seus clients l'afortunada va ser Teresa Pujol, i el comerç amb el tiquet guanyador va ser la botiga l'Ànfora.
Per la seva part, el regidor de Comerç, Albert Medrano destaca que " el més important és que amb aquesta campanya nadalenca s'ha mostrat que el comerç local pot treballar junt per tirar endavant".
A més, en el marc de la campanya "Aquest Nadal compra al comerç local" des de l'Ajuntament es va posar a disposició dels clients del comerç local 4.500 tiquets de descompte a l'aparcament soterrat de les Escoles Velles, ubicat al nucli urbà.
D'altra banda, el regidor de Comerç, Albert Medrano remarcà que la campanya nadalenca és forma part d'una estratègia a llarg termini que té com objectiu la dinamització del teixit comercial del municipi. De fet, el dimarts 14 de gener hi ha una reunió per tal de seguir treballant en aquesta fita.


respostes a "La regidoria de Comerç lloa l'esforç del Comerç..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 662,55 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 48
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007