Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

CiU i ERC a l'Ametlla de Mar signen el compromís «Els Ajuntaments per la Independència» proposat de la Cala per la Independència

07 . Mai, 2015 a les 14:26
per otomas a La notícia del dia
2097 reproduccions
L'Assemblea Nacional Catalana, mitjançant la seva Assemblea Territorial a l'Ametlla de Mar, va comunicar a les candidatures que concorreran a les pròximes eleccions municipals, el compromís que proposa l'entitat perquè les formacions polítiques municipals es comprometin a fer les accions necessàries per continuar donant fortalesa, legitimitat i suport al procés nacional.

Les candidatures que s'hi han adherit són les de Convergència i Unió, sota la signatura del seu cap de llista Joan Pere Gómez i Comes, i d'Esquerra Republicana de Catalunya – Acord Municipal, sota la signatura del seu cap de llista Jordi Gaseni i Blanch.

" El punts que conformen aquest compromís són proposar al primer Ple municipal ordinari l'adhesió o continuïtat del nostre ajuntament a l'Associació de Municipis per la Independència (AMI), promoure campanyes per contribuir a fer que les eleccions al Parlament del 27 de setembre tinguin un clar sentit plebiscitari, assumir que, en el cas que les eleccions plebiscitàries del 27 de setembre configurin una majoria independentista al Parlament, que el nostre ajuntament, amb el seu alcalde o alcaldessa al capdavant, es posi a disposició del govern del país per tot el que consideri oportú en la gestió de la constitució de l'Estat català. I finalment,  proposar que l'alcalde o alcaldessa, participi en l'Assemblea de Càrrecs Electes que es constituirà per donar suport al procés d'emancipació nacional", explica el Dani Rodríguez, Coordinador de la Cala per la Independència.

Des de l'Assemblea es donarà suport a les candidatures que han subscrit el compromís. I és  que, a partir del 8 de maig, dia d'inici de la campanya electoral, es repartirà un díptic informatiu a totes les llars del poble.


respostes a "CiU i ERC a l'Ametlla de Mar signen el compromí..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 705,87 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007