Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ametlla de Mar respon contra les imputacions pel 9-N

14 . Oct, 2015 a les 13:13
per drodriguez a La notícia del dia
1795 reproduccions
Prop d'un centenar de persones van acudir a les portes de l'Ajuntament, ahir dimarts al vespre, en resposta a la crida de l'Assemblea Nacional Catalana, Òmnium, l'Associació de Municipis per la Independència i l'Associació Catalana de Municipis per concentrar-se davant dels ajuntament contra les imputacions d'Artur Mas, Irene Rigau i Joana Ortega per l'organització de la consulta del 9-N.

L'encarregat de llegir el manifest va ser l'alcalde del municipi, Jordi Gaseni. El text, reitera que "el dret a decidir el futur polític i institucional de Catalunya és inherent la ciutadania catalana, en virtut del principi democràtic i del dret que tenim com a nació" i que "el govern de l'Estat ha judicialitzat tots els intents, defugint les seues responsabilitats polítiques en este àmbit i generant una anomalia democràtica en el funcionament de les institucions que priva a la ciutadania de Catalunya del dret democràtic a decidir el seu futur polític".

I també denuncia "per antidemocràtiques" les querelles interposades contra el president de la Generalitat, l'exvicepresidenta i la consellera d'Ensenyament. "Denunciem la judicialització i ens mostrem corresponsables en la convocatòria del 9N", sentencia el manifest.

A la convocatòria hi van assistir regidors d'Esquerra i Compromís per la Cala, de l'equip de Govern, regidors de Convergència, la junta local de l'Assemblea Nacional Catalana, entre d'altres caleros i caleres.


respostes a "L'Ametlla de Mar respon contra les imputacions ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 681,66 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 238
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007