Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'ANC enceta la campanya "signa un vot per la independència"

05 . Des, 2013 a les 13:01
per gfigueres a La notícia del dia
2780 reproduccions
Aquest divendres, a les cinc de la tarda, a la sala de de la Societat, Marcel Guiu, representant del Secretariat de l'Assemblea Nacional Catalana, realitzarà una xerrada per donar informació i resoldre dubtes.

Des de l'Assemblea Nacional Catalana s'està preparant una nova acció. En aquest cas es tracta que els ciutadans puguin exercir el seu dret de petició, un dret fonamental reconegut per la Constitució Espanyola i l'Estatut d'Autonomia de Catalunya  regulat per la Llei Orgànica 4/2001. Per tant, en el marc de la campanya "signa un vot per la independència", els ciutadans amb la seva signatura demanaran als membres del Parlament de Catalunya, que convoquin la consulta abans del 31 de maig de 2014, i en cas que això no fos possible,  que els representants electes del Poble de Catalunya declarin la independència com a molt tard, l'11 de setembre de 2014 d'acord al Dret Internacional.
Des de la Cala Decideix, vincle local de l'ANC, amb el suport de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, els dissabtes de cinc a vuit del vespre s'habilitarà un punt de recollida de signatures a la sala d'actes de la Casa de la Vila. Els caleros que vulguin signar només cal que portin el DNI.
"Cal posar una data perquè el poble demana fets, hi ha un malestar, i el poble demana respostes i els polítics han de ser conscients. A través d'aquests vots els ciutadans ho podran demanar una data de la consulta en primera persona", subratllà Vicenç Margalef,  President local de l'Assemblea Nacional Catalana.
Per explicar tot el procés aquest divendres a les cinc de la tarda, a la sala de de la Societat, Marcel Guiu, representant del Secretariat de l'Assemblea Nacional Catalana, realitzarà una xerrada per donar informació i resoldre dubtes.


respostes a "L'ANC enceta la campanya "signa un vot per la i..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 672,79 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 205
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007