Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Audiència Nacional demana l'acta del ple que va donar suport a la Resolució del Parlament d'inici del procés polític a Catalunya

11 . Mar, 2016 a les 11:01
per gfigueres a La notícia del dia
1639 reproduccions
L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ha rebut la visita aquesta setmana dels Mossos d'Esquadra, per encàrrec de l'Audiència Nacional, per requerir l'acta del ple, la gravació de la sessió i els informes de secretaria del ple del passat 3 de desembre, on es va aprovar de la moció de suport a la Resolució 1/XI del Parlament de Catalunya, sobre l'inici del procés polític a Catalunya com a conseqüència dels resultats electorals del 27 de setembre. Tot plegat per analitzar les intervencions dels regidors que van votar a favor d'aquesta moció.
A banda dels documents esmentats, el requeriment del tribunal espanyol ha demanat al consistori una confirmació de l'aprovació de la moció, la data de l'acord i si aquest es va incloure pel procediment urgent o ordinari a l'ordre del dia del ple. També demanen el nom dels deu regidors que hi van votar a favor: cinc de l'equip de govern, tots els d'Esquerra Republicana i un de Compromís per la Cala, i cinc de l'oposició, tots de Convergència i Unió.
Segons ha precisat l'alcalde Jordi Gaseni, amb l'aprovació de moció de suport "fem allò que hem dit que faríem amb els nostres mandats municipals perquè així ens ho ha demanat el poble". L'alcalde insisteix que "estem en el dret de donar suport incondicional a aquelles declaracions del Parlament que facin referència a crear una nova república, i cap a tot allò que representa la il·lusió de poder fer un país on tothom visqui amb llibertat i amb millor benestar".
D'aquesta manera l'Ametlla de Mar s'afegeix al llistat de municipis del territori  que ja han rebut la visita dels Mossos per encàrrec de l'Audiència Nacional arran de l'aprovació de la moció de suport a la resolució del Parlament.


respostes a "L'Audiència Nacional demana l'acta del ple que ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 748,63 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 9
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007