Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'AMI es reuneix a l'Ametlla de Mar

18 . Mar, 2016 a les 11:44
per gfigueres a La notícia del dia
1286 reproduccions
Els alcaldes que formen part de l'executiva de l'Associació de Municipis per la Independència es van trobar aquest dilluns a l'Ametlla de Mar per analitzar les mesures que prendran per tal de personar-se en contra dels requeriments de l'Audiència Nacional a 280 ajuntaments catalans, entre ells el de l'Ametlla de Mar, per haver aprovat una moció de suport a la declaració del Parlament del 9N.
Mentre es preveu que la notificació arribi per via judicial a tots els ajuntaments, representants jurídics de l'AMI i d'entitats com l'Associació Catalana de Municipis, Òmnium Cultural i l'Assemblea Nacional Catalana es personaran a l'alt tribunal per esclarir què s'intenta investigar.
L'alcalde de Montblanc i president en funcions de l'AMI, Pep Andreu, ha criticat que "no és normal que tinguin aquesta informació a la seva disposició i ens estiguin marejant. Sembla que persegueixen que els ajuntaments ens acovardim".
Tanmateix Andreu ha recomanat els ajuntaments que han estat requerits per l'Audiència Nacional que només enviïn "única i exclusivament l'acta dels plens que és el que tenim obligació perquè tota la resta no procedeix".
La trobada també ha servit per preparar l'Assemblea General que servirà per renovar la junta. L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, encapçalarà la candidatura "única i de consens" i assegura que "serà continuista i adaptada als nous temps" i posarà "èmfasi en la diversitat i pluralitat de l'AMI" i de la "força municipalista". L'Assemblea General de l'AMI serà el pròxim 8 d'abril a l'Ateneu de Cerdanyola del Vallès. Daniel Rodríguez / Redacció


respostes a "L'AMI es reuneix a l'Ametlla de Mar"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 907,55 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 105
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007