Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ametlla de Mar seu de l'Associació de Gestors Esportius

14 . Mai, 2015 a les 14:36
per otomas a La notícia del dia
1680 reproduccions
L'Ametlla de Mar s'ha convertit en la seu de l'Associació de Gestors Esportius de Tarragona. La seu està ubicada  al complex esportiu municipal, el Cem la Cala. Per aquest motiu al llarg del dia d'avui el complex acull diversitat de ponències entorn de l'activitat esportiva. Al matí, hi ha hagut l'acte d'inauguració, però també s'han  tractat qüestions com l'Ametlla de Mar com a destinació de turisme esportiu, els Jocs del Mediterrani, Tarragona 2017, i també d'una de les experiències úniques al món que es poden practicar a l'Ametlla de Mar com és el Tuna Tour.
Andreu Martí, alcalde de l'Ametlla de Mar: "el més rellevant és que ens hem convertit en la seu d'aquest col·lectiu. És una gran notícia. A més, es pot generar tot una activitat esportiva vinculada al lleure, a l'esport, al turisme. Tot una sèrie de binomis que poden generar i acabar fent que l'activitat econòmica de la Cala vagi endavant".
Per al seva part, Josep Campanya des de l'Associació ha remarcat que "el més important és fer-nos presents al Territori i poder establir un centre de referència, una seu com la que tindrem aquí a l'Ametlla de Mar. Si no hagués estat per la predisposició que hem trobat en tot moment des de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar no hagués estat possible. També agraïm el paper de Marc Vilabrú, gerent de l'Àrea d'Esports i membre de l'ACGEP".
La tarda ha estat destinada a interrogants normatius de les entitats esportives. Aquesta iniciativa ha comptat amb el suport de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, Diputació de Tarragona, el Consell Esportiu Baix Ebre, Catalunya Estacions Nàutiques, el Grup Balfegó, d'entre d'altres entitats de privat i públic.


respostes a "L'Ametlla de Mar seu de l'Associació de Gestors..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 751,68 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007