Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Plataforma Calera confirma el comprimís en votar per un canvi al municipi

12 . Jun, 2015 a les 14:33
per otomas a La notícia del dia
2377 reproduccions
Després de dies de negociacions, finalment aquest dimecres al vespre s'ha signat l'acord entre les candidatures d'Esquerra Republicana i Compromís per la Cala per governar el municipi durant els pròxims quatre anys. El cap de llista d'ERC, Jordi Gaseni, tindrà l'alcaldia durant tot el mandat, i el cap de llista de Compromís per la Cala, Antonio Espuny, en serà el primer tinent d'alcalde.
Des de Plataforma Calera és confirma avui el compromís adquirit en l'acte d'investidura d'aquest pròxim dissabte on es donarà suport a Jordi Gaseni per tant que esdevingui alcalde.  Marta Font, des de Plataforma Calera, subratlla que "hem decidit fer un acte de responsabilitat i apostar per un canvi al municipi". Font ha remarcat que "Plataforma comparteix molts punts d'unió tant amb Esquerra com amb Compromís". També ha explicat que "el posicionament des de l'oposició serà el de garantir la governabilitat, l'entesa i diàleg, igual com s'ha fet durant els darrers anys".
Des de CiU, Joan Pere Gómez i Comes s'ha mostrat decepcionat amb el posicionament de Plataforma Calera i ERC. Gómez i Comes ha remarcat que "Plataforma Calera va dir que respectaria la llista més votada i no ho ha fet. I per la seva part, ERC posava com a condició un compromís amb el procés sobiranista i finalment ha arribat a acords amb formacions que no el tenen". D'altra banda, el cap de llista de CiU ha agraït el suport de la ciutadania que els va votar. Recordem que en els comicis municipals tot i ser la força més votada amb 5 regidors finalment no governarà.    
L'acte d'investidura del nou alcalde Jordi Gaseni, des d'ERC, serà aquest dissabte a les 12 del migdia, al plenari municipal de la Casa de la Vila.


respostes a "Plataforma Calera confirma el comprimís en vota..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 705,25 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 98
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007