Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'alcalde de l'Ametlla de Mar és el nou vicepresident de l'AMI

15 . Abr, 2016 a les 12:08
per gfigueres a La notícia del dia
1721 reproduccions
El passat divendres 8, en l'assemblea general de l'Associació de Municipis per la Independència a Cerdanyola del Vallès, es va escollir la candidatura que encapçalava l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, per a presidir l'entitat. Era l'única candidatura presentada i on com a segon titular hi està l'alcalde de l'Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, que des d'aleshores ha estat nomenat vicepresident primer de l'AMI. La segona vicepresidència l'ostenta l'alcalde d'Argentona, Eduald Calvo.

"Abans de formar part de la candidatura, vaig valorar molt serenament el que podia suposar per l'Ametlla de Mar i crec que tot són coses bones perquè posem La Cala a l'altura dels esdeveniments que estan succeint al nostre país"
explica el nou vicepresident de l'AMI i alcalde, Jordi Gaseni, que encara aquest mandat com "un repte i un goig".

Precisament aquest dijous, i com a primer dels actes com a vicepresident, ha participat en un acte a Cornellà de Llobregat amb el president de l'Assemblea Nacional Catalana, Jordi Sánchez, el president d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, i l'expresident de Súmate, Eduardo Reyes, per debatre sobre el paper de la societat civil i les entitats sobiranistes en la construcció de la nova República Catalana.

Entre els objectius que la nova directiva s'ha marcat en el nou mandat destaquen l'eixamplament del suport al procés a través del municipalisme, la internacionalització del procés donant a conèixer la situació que viu Catalunya al municipalisme de tot el món i el treball per la unitat d'acció de tots els municipis independentistes. També s'han compromès a donar un toc d'alerta al Govern en cas que el procés s'encalli.


respostes a "L'alcalde de l'Ametlla de Mar és el nou vicepre..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Tags

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 766,67 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 195
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007