Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Relleu a l'ANC

03 . Mar, 2015 a les 15:09
per otomas a La notícia del dia
1882 reproduccions
El jove activista de la coordinadora de l'Ametlla de Mar de l'ANC (Assemblea Nacional Catalana) ha estat escollit el relleu natural de Vicent Margalef. Un relleu establert als estatuts assemblearis i que per tant s'ha fet amb total normalitat i naturalitat. D'aquesta manera, Vicenç Margalef, després de quatre anys d'activisme deixa la responsabilitat d'encapçalar la coordinadora local en mans de Rodríguez, això sí, sense allunyar-se de l'ANC i del projecte sobiranista de país.
" Tal com consten als estatuts de l'assemblea tocava un canvi i així l'hem realitzat. Crec que és una manera d'evitar que es viciïn els càrrecs de responsabilitat i hem sembla bé. A més, espero que a partir d'ara aquest nou equip rebi el suport de tota la gent del poble com ha estat fins ara", subratlla Vicent Margalef.
Per la seva part, Rodríguez ha agafat el relleu com un repte personal: "és un repte, tenint en compte la meva edat, ja que és un càrrec de responsabilitat a nivell municipal i associatiu. El més important és que continuem treballant tots junts davant d'uns temps que es presenten complicats amb diverses cites senyalades en el marc del procés sobiranista".
A part del coordinador local també ha hagut altres canvis. La secretària de la coordinadora local de l'ANC a partir d'ara és la Montserrat Gonzàlez i la nova tresorera Trini Gonzàlez.


respostes a "Relleu a l'ANC"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 710,73 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 43
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007