Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Concentració de l'ANC per donar el tret de sortida a la segona fase de l' Ara és l'hora

30 . Set, 2014 a les 14:27
per gfigueres a Ajuntament
2724 reproduccions
Concentració de l'ANC per donar el tret de sortida a la segona fase de l' Ara és l'hora
Aquest vespre a les set davant de l'Ajuntament s'iniciarà de manera simbòlica el porta a porta de la campanya de l'ANC

Després que aquest dilluns el Tribunal Constitucional suspengués cautelarment la Llei de Consultes i també la Consulta del 9N; l'ANC avui enceta la segona part de la campanya Ara és l'hora. Per aquest motiu des de l'Ametlla de Mar, la Coordinadora local de l'Assemblea es sumarà a la iniciativa de l'ANC fent una concentració davant l'Ajuntament a les set del vespre. Des de l'ANC es recomana que els assistents portin samarreta groga.
D'aquesta manera, l'Assemblea donarà el tret de sortida a una nova acció porta a porta per fer una enquesta als ciutadans. A l'Ametlla de Mar es necessiten una seixantena de voluntaris i de moment n'hi ha una quinzena. Per aquest motiu des de l'ANC, es fa una crida a inscriure's com a voluntaris. Tothom pot ser voluntari no cal ser membre de l'Assemblea. "Els interessats només cal que s'inscriguin a la web www.araeslhora.cat o que es posin en contacte amb els membres de l'Assemblea", subratlla Dani Rodríguez, Responsable Territorial de la Campanya Ara és l'hora de l'ANC.
Per la seva part, Vicenç Margalef, Coordinador de l'Ametlla de Mar de l'ANC ha recordat la importància que els ajuntaments de Catalunya i, entre ells el de l'Ametlla de Mar per unanimitat, s'hagin sumat a la moció de suport a la consulta. "De fet aquest dissabte es lliuraran les mocions  aprovades des del món local de suport a al consulta al President de la Generalitat Artur Mas per tal que pugui  mostrar la força i solidesa del procés a Europa", explica el coordinador local de l'ANC. I és que per Margalef tot i la suspensió cautelar del TC "la partida no s'acaba aquí i el procés està molt viu".


respostes a "Concentració de l'ANC per donar el tret de sort..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 673,45 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007