Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Nou 9N

17 . Oct, 2014 a les 09:49
per gfigueres a Ajuntament
2600 reproduccions
Nou 9N

Des de l'ANC de l'Ametlla de Mar es posarà un autobús amb unes 55 places per tal de participar  a la mobilització convocada per l'ANC a Barcelona diumenge a Plaça Catalunya.

Després de la compareixença del President de la Generalitat dimarts al matí on va mostrar un nou escenari del procés sobre el nou 9N; la coordinadora local de l'ANC a l'Ametlla de Mar es va reunir al vespre. Fruit d'aquesta reunió els membres de l'Assemblea han decidit que  l'acte previst pel diumenge 19 d'octubre tindrà lloc el 26. Per tant, es trasllada a la setmana següent el vermut reivindicatiu al port i la xerrada de Ferran Camps, politòleg i membre de la Secretaria Nacional de l'Assemblea.
D'altra banda, des de l'Ametlla de Mar l'ANC es posarà un autobús amb unes 55 places per tal de participar  a la mobilització convocada per l'ANC a Barcelona diumenge. L'autobús sortirà a les 09:00h del matí des de l'oficina de turisme ja que la concentració tindrà lloc  a partir de les 12:30h a plaça Catalunya. Els interessats en adquirir els tiquets per l'autobús poden comprar-los a Casa Ramonet per 10 euros.
Segons el president "el 9 de novembre hi haurà consulta, hi haurà locals, urnes i paperetes".  Segons les declaracions del President "és manté la pregunta acordada i podran votar els majors de 16 anys, entre d'altres col·lectius". A més, Mas ha fet una crida  a la ciutadania ja que es necessiten 20.000 voluntaris; i també als Ajuntaments que van signar la moció de suport del món local a la Consulta. Això sí, recuperant el marc legal previ del qual disposa la Generalitat.
"Cal escoltar  la resta de representants polítics i també als representants de l'ANC i Òmnium Cultural per saber totes les valoracions. A títol personal crec que la moral l'hem de tenir alta, considero que a les penes punyalades, i no hi ha mal que per bé no vingui. Les guerres es guanyen amb batalles, i si se'n perd una se'n guanya una altra, i sense coratge no farem res", explica Vicenç Margalef, coordinador local de l'Assemblea.
"Des de l'Assemblea Nacional Catalana quan es va fer l'assemblea general de tots els socis, el mes d'abril a Tarragona, es va aprovar un full de ruta. Per tant, això estava contemplat, tot i que han d'haver reaccions, acords, del Secretariat Nacional i del Comitè permanent. Per tant, restem  a l'espera. A títol personal puc dir que no esperava aquesta resposta. Sobretot perquè es parlava d'unes possibles eleccions plebiscitàries, això potser ha desencadenat una mica aquesta esquerda entre els partits polítics a la qual feia referència, d'alguna manera, el president Artur Mas", subratlla  Daniel Rodríguez, representant territorial de la campanya Ara és l'hora.
Recordar que la gigaenquesta, en el marc de la campanya Ara és l'hora, continua a l'Ametlla de Mar. Per aquest motiu Rodríguez i Margalef han fet una crida a la participació.


respostes a "Nou 9N"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 736,59 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 48
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007