Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

150 caleros es concentren davant de l'Ajuntament per donar el tret de sortida a la segona fase de l'Ara és l'hora

03 . Oct, 2014 a les 11:04
per gfigueres a Ajuntament
2342 reproduccions
150 caleros es concentren davant de l'Ajuntament per donar el tret de sortida a la segona fase de l'Ara és l'hora
Des de de l'ANC es fa una crida a inscriure's com a voluntaris per fer enquestes porta a porta. Tothom pot ser voluntari, no cal ser membre de l'Assemblea. Els interessats només cal que s'inscriguin a la web www.araeslhora.cat o que es posin en contacte amb els membres de l'Assemblea.

Després que aquest dilluns 29 de setembre el Tribunal Constitucional suspengués cautelarment la Llei de Consultes i també la Consulta del 9N; l'ANC dimarts, 30 de setembre, encetà la segona part de la campanya Ara és l'hora. Per aquest motiu des de l'Ametlla de Mar, la Coordinadora local de l'Assemblea se sumà a la iniciativa de l'ANC fent una concentració davant l'Ajuntament a les set del vespre. En concret, 150 caleros i caleres van respondre a la crida amb la samarreta groga. Des de l'ANC es va llegir un manifest davant el suport dels assistents que van fer onejar estelades.
D'aquesta manera, l'Assemblea a la localitat  va donar  el tret de sortida a una nova acció porta a porta per fer una enquesta als ciutadans. A l'Ametlla de Mar es necessiten una seixantena de voluntaris i de moment n'hi ha una quinzena. Per aquest motiu des de l'ANC, es fa una crida a inscriure's com a voluntaris. Tothom pot ser voluntari, no cal ser membre de l'Assemblea. "Els interessats només cal que s'inscriguin a la web www.araeslhora.cat o que es posin en contacte amb els membres de l'Assemblea", subratlla Dani Rodríguez, responsable Territorial de la Campanya Ara és l'hora de l'ANC.
Per la seva part, Vicenç Margalef, coordinador de l'Ametlla de Mar de l'ANC ha recordat la importància que els ajuntaments de Catalunya i, entre ells el de l'Ametlla de Mar per unanimitat, s'hagin sumat a la moció de suport a la consulta. "De fet, aquest dissabte es lliuraran les mocions  aprovades des del món local de suport a la consulta al President de la Generalitat, Artur Mas, per tal que pugui  mostrar la força i solidesa del procés a Europa", explica el coordinador local de l'ANC. I és que per Margalef tot i la suspensió cautelar del TC "la partida no s'acaba aquí i el procés està molt viu".


respostes a "150 caleros es concentren davant de l'Ajuntamen..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 958,09 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 147
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007