Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició migdia

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Els robatoris a domicilis a l'Ametlla de Mar es redueixen un 43,5% el darrer any

08 . Jun, 2015 a les 14:34
per otomas a Ajuntament
2115 reproduccions
Aquest darrer any les detencions a l'Ametlla de Mar han augmentat en un 38,60%. En total, han hagut 79 detencions, una xifra superior  a les 57 realitzades l'any anterior. Aquesta és una de les xifres destacades del balanç de la Junta de Seguretat a l'Ametlla de Mar. Així des de la Policia Local i els Mossos d'Esquadra s'han posat les dades sobre al taula i s'han analitzat els resultats com és fa habitualment de manera anual. Aquestes detencions  s'han concentrat durant els mesos de major afluència pel municipi, a l'estiu juliol i agost.
Pel que fa a tipologies  penals el major nombre es concentra en els delictes contra el patrimoni, en concret, 273. Això sí, s'han reduït un 16,8% respecte l'any anterior en el qual es van detectar 328 delictes d'aquest tipus. Pel que fa a les faltes contra el patrimoni també s'han reduït un 5,6% respecte l'any anterior. De fet, enguany s'han registrat 151 faltes i l'any anterior 160 faltes. Pel que fa als percentatges el 33,3% dels delictes contra el patrimoni, són robatoris amb força. Tot i que representen un 24,8% menys respecte l'any anterior.  I dins d'aquest grup encara s'han reduït més els robatoris en domicilis arribant a una reducció del 43,5%. I és que s'han registrat 91 robatoris amb força a domicilis i l'any anterior 161.
Pel que fa al perfil mitjà dels detinguts són homes, majors de 36 anys i de nacionalitat espanyola.
Durant la Junta Local de Seguretat, l'alcalde de l'Ametlla de Mar, en funcions, Andreu Martí, va informar de que les obres de la comissaria estan pràcticament acabades i des dels Mossos d'Esquadra es va corroborar que la seva inauguració operativa serà possible el darrer trimestre de l'any.
També es van felicitar els agents de la Policia Local, Ramón Cid Margalef i Gustavo Estrada Beltall per una actuació meritòria al terme municipal amb detenció de contrabandistes de tabac. També van ser felicitats dos agents dels Mossos d'Esquadra per una intervenció a Tres Cales tot i estar fora de servei. Recordem que el passat mes d'abril els Mossos d'Esquadra van haver de socórrer dues nenes, una de deu anys i l'altra de tres, atrapades en un domicili on s'havia iniciat un petit incendi a la cuina.
D'altra banda, a part dels dispositius especials en motiu d'events concrets o festius, al balanç també es destaca el paper dels mossos i policia local en col·loquis sobre seguretat viària i internet segura.


respostes a "Els robatoris a domicilis a l'Ametlla de Mar es..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 907,27 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 50
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007