Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Nova Junta

05 . Des, 2014 a les 13:40
per otomas a La notícia del dia
2476 reproduccions
Los Xics Caleros, el 28 de novembre, van realitzar l'assemblea general on es va  renovar la Junta. Vicenç Llaó  repeteix com a president de la colla castellera calera. El Vicepresident és a partir d'ara Bernat Margalef qui també ha agafat el relleu com a cap de colla.  Al seu costat emprèn aquest nou repte com a segon cap de colla i cap de pinyes, Xavier Cañagueral. I és que Dani Bas, el cap de colla fins ara deixa aquesta responsabilitat però continuarà sent membre actiu de la colla castellera.
El Cap de Canalla és José Virino, el Cap de Canalla Social: Mar Llambrich, Cap de Tronc: Xavi Llaó, i la Cap d'Escola de castells, Ruth Freixedes.

Pel que fa a la resta de càrrecs de la Junta, la Secretaria / Tresorera és Laura Figueras. En referència als vocals, Enric Vila és el vocal de seguretat, del  local és Esteban González, del bar és Joan Francesc José, de la comunicació és Fini Llaó , i de la gestió de les xarxes socials és Xavi Marti. D'altra banda, la vocal de marxandatge és Fàtima Hidalgo, i de gralles Nayra Hidalgo . Aquests representants romandran a la Junta durant 2 anys. "Aquesta Junta no és tancada. Al contrari està oberta a la col·laboració i a propostes perquè la colla castellera pugui complir els seus nous reptes", subratlla Vicenç Llaó, president de la colla.

I també parlant de reptes de la colla Dani Bas ha donat un consell al seu relleu Bernat Margalef: "la nostra colla no té el mateix temps de preparació que altres colles ja que la nostra planificació ve molt marcada per les festes de la Candelera al febrer. Moltes vegades ho hem parlat amb en Bernat i jo li aconsellaria que a l'agost la colla fes una aturada ja que es quan la gent treballa de temporada i hi ha menys assistència als assajos. Així s'agafarà forces per emprendre nous reptes que estic segur que es poden aconseguir".

Els castellers de la Cala van posar la cirereta al pastís tancant la temporada amb un sopar de germanor on es va fer un homenatge a Dani Bas i també es va homenatjar, com a sòcia honorífica, a Valentina Arbó per haver cedit el local pels assajos a la colla.


respostes a "Nova Junta"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 783,38 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 97
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007