Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Medalla de bronze per al grup sènior del Club Twirling l'Ametlla de Mar en la Copa d'Europa

18 . Jul, 2016 a les 16:00
per drodriguez a La notícia del dia
2291 reproduccions
Un total de 14 atletes caleros es van desplaçar fins a la localitat de Mouilleron le Captif (França) per disputar l'Eurocup Twirling 2016, la Copa d'Euorpa de Clubs de Twirling que se celebra cada dos anys, i que es va dur a terme del 6 al 10 de juliol. Amb un total de 18 països representats, els atletes de l'Ametlla de Mar van aconseguir molt bons resultats, aconseguint pujar al podi amb un bronze –3a posició– pel Grup Sènior en categoria absoluta.

Així mateix, el municipi també estava representat amb exercicis individuals dels quals dos van aconseguir classificar-se entre els 10 millors d'Europa, i per tant a la final de la Copa, i dos d'ells es van quedar a les portes de la final en una 11a posició. Els resultats obtinguts són la medalla de bronze per al Grup Sènior, i les classificacions de David Accensi com a 4t, Widet Ettibari com a 9a, i Kiara Agramunt i Nuria Ettibari com 11es.

«Estem molt contents pels resultats obtinguts perquè és molt complicat arribar a la Copa d'Europa i aconseguir una medalla de bronze –sobretot competint amb 18 països entre els quals França o Itàlia que són les potències europees del twirling– amb un nivell que és molt alt i per nosaltres, estar en un tercer lloc ens omple de satisfacció i creiem que és una fita molt gran» explica Hero Tello, del Club Twirling de l'Ametlla de Mar.

«Darrere d'això hi ha molt d'esforç i molta feina» remarca Tello que, en nom del club, «volem transmetre un agraïment total a tots els col·laboradors que ens han ajudat perquè sense ells hagués estat impossible poder anar a França» i aconseguir els resultats obtinguts.


respostes a "Medalla de bronze per al grup sènior del Club T..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 627,51 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 49
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007