Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

18 . Mai, 2010 a les 12:19
2496 reproduccions
Aquest butlletí de dimarts 18 de maig surt amb la informació sobre el començament dels treballs d'asfaltat dels carrers que envolten l'aparcament de les escoles velles. Els carrers que l'envolten s'han vist molt deteriorats per l'excés de trànsit que han hagut de suportar el temps que han durat les obres. I obrim el bloc comarcal a Tortosa, novament amb la polèmica sobre les vegueries. Ara el PSC ebrenc diu que CIU fa amb la Llei de vegueries el que el PP ha fet amb l'estatut portant-lo al Tribunal Constitucional. Continuem amb la crònica de successos perquè ingressa a presó una parella que robava joies i maquinària a cases de Tortosa per revendre-les. I Amposta és notícia que el seu ajuntament treu a concurs l'explotació de l'escorxador després del forat deixat per l'anterior concessionari. Als esports, tornem a La Cala, us hem donat els poquets resultats que queden del futbol base per a aquesta temporada i us hem ofert la crònica del que va succeir durant la Novena Caminada de l'Ampolla a l'Ametlla de Mar que va tenir lloc dissabte.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 721,80 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 53
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007