Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Andreu Martí passa el relleu

13 . Gen, 2015 a les 13:52
per fcallau a La notícia del dia
1981 reproduccions
Andreu Martí passa el relleu a Joan Pere Gómez com a candidat de CiU a l'Ametlla de Mar

L'actual alcalde de l'Ajuntament i president de CDC a l'Ametlla de Mar, Andreu Martí deixarà la política local al final d'aquesta legislatura. Així es desprèn de l'Assemblea local de militants que va tenir lloc dijous passat en la que va traspassar la responsabilitat d'encapçalar la candidatura a les pròximes eleccions municipals a Joan Pere Gómez Comes.  
Martí deixarà enrere més de 20 anys de dedicació a l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, els darrers 12 anys com a alcalde i les dos últimes legislatures amb majoria absoluta i va explicar que, "després de dotze anys com a alcalde vuit amb majoria absoluta, un ha de ser el suficientment conscient per saber quan entrar i quan sortir d'una responsabilitat política malgrat tingui l'energia necessària per continuar i ara entenc que és el moment òptim per fer el relleu".
La seva proposta avalada per la militància, ha estat proposar a Joan Pere Gómez Comes del qual va considerar que, "la seva amplia experiència política,  l'excel·lent feina feta com a director de l'oficina del delegat del govern a les Terres de l'Ebre, l'avalen per assumir aquesta responsabilitat".
Andreu Martí deixarà doncs la política municipal per tal d'encarar nous reptes supramunicipals, que tot i no desvetllar, espera afrontar amb il·lusió, "s'obre una nova etapa per a mi i l'afronto amb el màxim optimisme i la màxima il·lusió, aportant l'energia necessària per tirar endavant els nous reptes que se'm plantegen".
Ha estat cap de llista de CiU en les darreres quatre eleccions, ha estat alcalde en les darreres tres legislatures, la primera amb un pacte de govern amb ERC i les dues ultimes amb majoria absoluta.
En el seu bagatge polític també destaca una legislatura com a President del Consell Comarcal del Baix Ebre i dues com a vicepresident d'aquesta mateixa entitat, entre d'altres.
Tant el president de CDC al Baix Ebre, Lluís Soler com el coordinador general de CDC, Josep Rull, presents a l'acte de relleu, van destacar la generositat d'Andreu Martí per fer un pas enrere en el món municipal en benefici de l'actualització del projecte de CiU a l'Ametlla de Mar amb noves idees.


respostes a "Andreu Martí passa el relleu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 1713,58 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007