Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Relleu a l'ANC

24 . Set, 2015 a les 13:01
per fcallau a La notícia del dia
1520 reproduccions
Montse Gonzàlez és la nova coordinadora de La Cala per la Independència
El coordinador sortint, Daniel Rodríguez, deixa el càrrec per encetar una nova etapa professional

Aquest dimarts al vespre, l'assemblea territorial de l'Assemblea Nacional Catalana va escollir Montse Gonzàlez com a nova coordinadora de l'entitat. De fet, Gonzàlez ja estava a l'anterior junta com a secretària. En el seu lloc s' incorpora Enric Franch com a secretari, i es manté Trini Gonzàlez com a tresorera.

El primer dels reptes que es troba la nova junta comença a partir de les eleccions d'aquest diumenge 27 de setembre; punt d'inici, diuen, d'un procés que acabarà conduint a la República Catalana, i on l'Assemblea tindrà un paper molt destacat com a entitat que representa transversalment tots els ciutadans que volen la independència de Catalunya.

Montse Gonzàlez: "És una responsabilitat perquè vénen moments molt importants, molt decisius i on tindrem molta feina. Demano la col·laboració dels membres de ple dret, i dels que no ho són, perquè arriba un moment molt decisiu a la nostra història. I espero substituir als coordinadors que han estat abans meu, d'una manera correcta i que tothom n'estigui satisfet."

Aquest canvi es produeix abans que acabi el mandat de la junta perquè el coordinador sortint, Daniel Rodríguez,  enceta una nova etapa professional que li impedeix compaginar les dues funcions. Rodríguez es mostra molt satisfet de la feina aconseguida i del suport dels membres locals i agraeix la participació dels caleros i caleres en les mobilitzacions organitzades des de l'ANC.


respostes a "Relleu a l'ANC"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 140,63 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 105
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007