Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'any 2014 a la confraria de pescadors va vendre vora 74.000 quilos de galeres

13 . Feb, 2015 a les 13:31
per otomas a La notícia del dia
1770 reproduccions

Aquest divendres comencen les II Jornades gastronòmiques de la galera, que tindran lloc  fins al 8 de març. Aquest crustaci, abundant en zones properes a deltes on les aigües són riques en nutrients, és una excel·lent font de proteïnes d'alta qualitat, vitamines i minerals. L'any 2014 a la Confraria de Pescadors va vendre vora 74.000 quilos de galeres. El preu mitjà va estar pels 5 euros, tot i que tal  i com confirmen des de la Confraria de Pescadors de l'Ametlla de Mar durant la primera edició d'aquestes jornades gastronòmiques hi va haver un repunt important en el preu del crustaci fins arribar fins a 11 euros el quilo. De fet, de moment aquest 2015 sembla que el preu també gira entorn dels 5 euros. Des de la confraria s'espera que aquestes segones jornades també afavoreixin un augment del preu.
Recordem que les segones Jornades Gastronòmiques de la Galera tindran lloc a restaurants d' Alcanar, l'Ametlla de Mar, l'Ampolla, Sant Carles de la Ràpita on s'oferiran un seguit de deliciosos menús on es podrà tastar arròs amb galeres i carxofes, xarrups de galera, bunyols de galera casolans,  tot plegat acompanyat de vins del territori com els garnatxa blanca, DO Terra Alta. A l'Ametlla de Mar els restaurants que hi participaran seran La Bambalina, Pescador, l'Alguer, Serra, Lorena, Mestral i Plaça Nova.


respostes a "L'any 2014 a la confraria de pescadors va vendr..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 725,59 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007