Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Comencen les II Jornades Gastronòmiques de la Galera

11 . Feb, 2015 a les 16:03
per otomas a Ajuntament
2004 reproduccions
Els quatre municipis mariners inclosos a la Reserva de la Biosfera de les Terres de l'Ebre s'uneixen per oferir exquisits menús gastronòmics als seus restaurants, tenint com a protagonista la galera, producte local i de qualitat típic de la mar de l'Ebre. Així, sota el paraigua de la Diputació de Tarragona, del 13 de febrer al 8 de març, restaurants d' Alcanar, l'Ametlla de Mar, l'Ampolla, Sant Carles de la Ràpita oferiran un seguit de deliciosos menús on es podrà tastar arròs amb galeres i carxofes, xarrups de galera, bunyols de galera casolans,  tot plegat acompanyat de vins del territori com els garnatxa blanca, DO Terra Alta. A l'Ametlla de Mar els restaurants que hi participaran seran La Bambalina, Pescador, l'Alguer, Serra, Lorena, Mestral i Plaça Nova.
"Aquestes jornades són una mostra del treball conjunt entre els municipis que ens hem agrupat com a viles marineres. Creiem que és la línia a seguir per potenciar l'atractiu gastronòmic i la qualitat de les nostres terres", subratlla Damià LLaó
Aquest crustaci, abundant en zones properes a deltes on les aigües són riques en nutrients, és una excel·lent font de proteïnes d'alta qualitat, vitamines i minerals. A diferència d'altres crustacis la galera és baixa en calories i de fàcil digestió. La seva carn és fina i gustosa, la qual cosa en facilita la seva preparació.


respostes a "Comencen les II Jornades Gastronòmiques de la G..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 717,01 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007