Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La galera es converteix en un atractiu gastronòmic gràcies a les Jornades de la Galera

13 . Mar, 2014 a les 14:56
per gfigueres a La notícia del dia
2993 reproduccions
 "Les Jornades de la Galera han estat un èxit".  Aquesta ha estat la valoració des del sector de la restauració i de l'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar. I és que les Jornades de la Galera que van tenir lloc de 14 de febrer al 9 de març de manera conjunta entre l'Ametlla de Mar, Alcanar, l'Ampolla i Sant Carles de la Ràpita, sota el paraigües de la Diputació de Tarrag¬na, han revaloritzat aquest producte tant característic del litoral ebrenc. De fet, el quilo de galeres ha arribat a costar més d'11 euros, molt lluny dels 2 o 3 euros que costaven habitualment.
Així, els deu restaurants de l'Ametlla de Mar ( Bambalina, Bella Cala, Cafè Xa-vier, Cal Mansanet-Black Smith, Club Nàutic Kubala, El Pescador, l'Alguer, La Serra, Mestral i Plaça Nova), han ofert menús d'entre 25 i 35 euros amb propostes imaginatives amb la galera com a protagonista. Un menús que han convençut molts paladars.
"Estem molt satisfets de com han anat aquestes Jornades. Molta gent ha vingut a provar la galera, un producte desconegut per molts dels que ens visiten. És una de les Jornades, juntament amb les de la tonyina, que han tingut més èxit", explica Pere Escobedo, President del Club de la Gastronomia.
Des de l'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, el gerent Damià Llaó, valora molt positivament aquestes jornades. "Han permès desestacionalitzar els visitants al municipi, revaloritzar la galera, en definitiva, estem molt satisfets" subratlla Llaó.
Cal recordar que aquesta proposta gastronòmica conjunta es suma a les altres jornades gastronòmiques que han tingut molta acceptació al municipi i que enguany encaren noves edicions.  Estem parlant de les Jornades de la Tonyina Roja (1-12 maig), les del Peix Blau (6-15 de juny), i les del Peix de la Llotja (10-19 octubre) amb les respectives rutes de tapes pels bars de l'Ametlla de Mar.


respostes a "La galera es converteix en un atractiu gastronò..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 725,30 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 106
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007