Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Tornen les Jornades Gastronòmiques de la Galera amb la presència de 9 restaurants locals

10 . Feb, 2017 a les 17:00
per drodriguez a La notícia del dia
1688 reproduccions
Un total de 46 restaurants, 9 d'ells de l'Ametlla de Mar, oferiran menús on la galera serà la base dels seus plats entre aquest 10 de febrer i fins al 5 de març. D'aquesta manera es presenten les 4es Jornades Gastronòmiques dedicades a aquest crustaci i que celebren conjuntament Alcanar, l'Ametlla de Mar, l'Ampolla i Sant Carles de la Ràpita, sota la marca de les Viles Marineres.

Els quatre municipis mariners s'uneixen un cop més, sota el paraigua de la marca Terres de l'Ebre i amb el suport del Patronat de Turisme de la Diputació al territori, per oferir exquisits menús gastronòmics als seus restaurants, tenint com a protagonista la galera, producte local i de qualitat típic de la mar de l'Ebre.

«La galera és un producte que fa uns anys no era comercial i hem aconseguit passar-ho a un actiu gastronòmic i donar-li un valor» exposa l'alcalde i regidor de Turisme, Jordi Gaseni. En aquesta línia apunta que «les  jornades  gastronòmiques  no  ajuden  només  a  atraure visitants al territori sinó que també permet revalorar la galera i ajudar al sector pesquer a la comercialització».

Els  restaurants  participants  han confeccionat diversos menús on, per exemple, es podrà tastar un caneló de galera, una ‘vichyssoise' de calçots amb galera, o un arròs de galeres i carxofa. Els vins del territori, com els de garnatxa blanca de la DO Terra Alta, maridaran els múltiples àpats oferts.


respostes a "Tornen les Jornades Gastronòmiques de la Galera..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 442,13 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 104
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007