Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Les Jornades de la Galera es presenten a Fitur

23 . Gen, 2014 a les 14:01
per gfigueres a La notícia del dia
2699 reproduccions
L'Ametlla de Mar, Alcanar, l'Ampolla i Sant Carles de la Ràpita, sota el paraigües de la Diputació de Tarragona, s'han unit per oferir exquisits menús gastronòmics als seus restaurants, tenint com a protagonista la galera a través de les Jornades Gastronòmiques de la Galera del 14 de febrer al 9 de març. Així es va presentar aquest dimecres a Madrid en el marc de la Fira Internacional del Turisme de Madrid (FITUR) que té lloc a la capital espanyola del 22 al 26 de gener.
L'alcalde i el regidor de turisme de l'Ametlla de Mar, Andreu Martí i Vicent Martí, respectivament, la regidora de turisme d'Alcanar, Mercè Fischer; l'alcalde de l'Ampolla, Francesc Arasa; l'alcalde de Sant Carles de la Ràpita, Joan Martín, i el director del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Octavi Bono, van ser els encarregats de presentar aquestes jornades gastronòmiques.
"De moment ja és tot un èxit que haguem pogut unir esforços entre tots els municipis per realitzar aquestes Jornades Gastronòmiques de la Galera per posar en valor la pesca i un producte de tanta qualitat com la galera",  subratlla Andreu Martí, alcalde de l'Ametlla de Mar.
A l'Ametlla de Mar participaran a les Jornades 10 restaurants amb menús d'entre  25 i 35 euros. En concret, Bambalina, Bella Cala, Cafè Xavier, Cal Mansanet-Black Smith, Club Nàutic Kubala, El Pescador, l'Alguer, La Serra, Mestral i Plaça Nova. Així, l'Ametlla de Mar suma unes noves jornades gastronòmiques a les de la Tonyina Roja, el Peix Blau i el Peix de la Llotja que s'han realitzat al llarg del 2013 i que han comptat amb molt bona acceptació pel públic.
En total, entre els quatre municipis, cinquanta-dos restaurants oferiran suculents menús on la galera serà la base dels seus plats, i on vins del territori com els de garnatxa blanca, de la DO Terra Alta, maridaran els múltiples àpats oferts.


respostes a "Les Jornades de la Galera es presenten a Fitur"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 688,99 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 62
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007