Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La campanya «Veure per Aprendre» arriba a l'Escola Sant Jordi

29 . Abr, 2016 a les 12:50
per gfigueres a La notícia del dia
1510 reproduccions
L'Escola Sant Jordi és un dels cinc-cents centres que participa en la campanya de prevenció i conscienciació de la salut visual «Veure per Aprendre». Aquesta campanya pretén arribar a les escoles per conscienciar pares, famílies i professors sobre la importància de tenir cura de la salut visual dels més petits. Aquesta iniciativa, de l'associació Visión y Vida, és possible a la població gràcies a l'òptica Natural Optics Punt Visual.
El projecte consisteix a fer un 'screening' visual als alumnes de segon de primària de l'Escola -que s'està duent a terme aquest dijous i divendres-, sense cap cost per a les famílies, perquè és en aquestes edats quan cal consolidar la lectoescriptura. A més, servirà per fer el primer estudi d'àmbit estatal sobre l'estat de la salut visual infantil.
Aquest és el primer cop que a l'Escola Sant Jordi es realitza una revisió visual i, de fet, el regidor d'Ensenyament, Joan Manel Tello, ha destacat que la prevenció és la millor opció per prevenir casos com per exemple el fracàs escolar. "Un defecte visual pot afectar a la lectura i l'escriptura, i en aquestes edats és fonamental tenir una visió correcta. Per tant és una iniciativa molt important i a la vegada profitosa" explica Tello.
Dins de la tasca de sensibilització a l'escola i a les famílies, el web www.verparaaprender.es posarà a disposició de l'usuari una àrea de consells i jocs infantils, amb els quals els nens podran aprendre, per exemple, a detectar possibles problemes visuals.


respostes a "La campanya «Veure per Aprendre» arriba a l'Esc..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 703,44 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 61
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007