Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ametlla de Mar a Fitur

29 . Gen, 2015 a les 17:25
per otomas a Ajuntament
1784 reproduccions
Els municipis d'Alcanar, l'Ametlla de Mar, l'Ampolla i Sant Carles de la Ràpita han presentat aquest dimecres, 28 de gener, en el marc de la fira internacional de turisme FITUR, a Madrid, les Jornades Gastronòmiques de la Galera que tindran lloc del 13 de febrer al 8 de març, de la mà del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona. L'Organisme Autònom promou aquests dies els principals atractius turístics de la Costa Daurada i de les Terres de l'Ebre a la 35a edició de FITUR, un dels aparadors mundials del sector, que se celebra del 28 de gener a l'1 de febrer a Madrid. Els espais dedicats a la Costa Daurada i a les Terres de l'Ebre s'integren dins l'estand de l'Agència Catalana de Turisme, aixoplugats pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, a través del conveni corner.
Els quatre municipis mariners oferiran menús gastronòmics als seus restaurants, tenint com a protagonista la galera, producte local i de qualitat típic de la mar de l'Ebre. Encara que no és la primera vegada que s'organitza, aquest 2015, però, s'ha apostat per unificar les jornades en una única data i sota el paraigua de la marca Terres de l'Ebre. Un total de 46 restaurants oferiran menús on la galera serà la base dels seus plats, i on vins del territori com els de garnatxa blanca, de la DO Terra Alta, maridaran els múltiples àpats oferts. Les empreses turístiques oferiran paquets que combinaran allotjament i activitats, a banda dels menús, per ampliar d'aquesta manera l'estada dels visitants al territori.

Andreu Martí, alcalde de l'Ametlla de Mar: "és una satisfacció veure i comprovar com a través de la col·laboració público-privada es pot aconseguir amb aquestes jornades gastronòmiques la promoció de la galera, un producte  tan nostre i de tanta qualitat".

Així, el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, la regidora de turisme d'Alcanar, Mercè Fischer; l'alcalde i el regidor de Turisme de l'Ametlla de Mar, Andreu Martí i Vicent Martí, respectivament; l'alcalde de Sant Carles de la Ràpita, Joan Martín, i el director del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Octavi Bono, van ser els encarregats de presentar aquestes Jornades de la Galera.respostes a "L'Ametlla de Mar a Fitur"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 721,38 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 62
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007