Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La galera ha estat la protagonista a les cuines durant les exitoses Jornades Gastronòmiques

06 . Mar, 2017 a les 16:00
per drodriguez a La notícia del dia
1299 reproduccions
Aquest diumenge han finalitzat les 4es Jornades Gastronòmiques de la Galera que s'han celebrat a les Viles Marineres de les Terres de l'Ebre. Un total de 46 restaurants, 9 d'ells de l'Ametlla de Mar, han ofert en les darreres setmanes menús dedicats a aquest crustaci.

Alcanar, l'Ametlla de Mar, l'Ampolla i Sant Carles de la Ràpita han estat un cop més, els quatre municipis pesquers encarregats d'oferir exquisits menús gastronòmics als seus restaurants, amb la galera com a base dels seus plats. Una promoció amb el suport del Patronat de Turisme de la Diputació a les Terres de l'Ebre.

Canelons de galera, xarrup i vichyssoise de calçots amb galera han estat alguns dels plats més innovadors que s'han pogut assaborir als restaurants. Tot això acompanyat dels vins del territori de la DO Terra Alta que han maridat els àpats.

És el quart any consecutiu que es celebren aquestes Jornades i el balanç d'enguany ha estat força positiu. Les propostes gastronòmiques no s'aturen, i a l'Ametlla de Mar viurà pròximament una nova edició de la Ruta de la Tapa Marinera, la primera del seguit de rutes incloses dins el Tapamar.


respostes a "La galera ha estat la protagonista a les cuines..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 203,13 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 133
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007