Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Anna Estrada, Pubilla Major Candelera 2015, i Gemma Gómez, Pubilla Infantil

17 . Des, 2014 a les 14:07 | 00:38:34
per gfigueres a Ajuntament
4284 reproduccions
Anna Estrada, Pubilla Major Candelera 2015, i Gemma Gómez, Pubilla Infantil
La 1a damisel.la de la Candelera 2015 és Laura Balfegó i segona Meritxell Ortega. La Pubilla Infantil elegida és Gemma Gómez. La 1a damisel.la Nereia Lloret i 2a Anna Vilabrú.

Aquest dissabte el Poliesportiu Municipal va acollir l'elecció de pubilles 2015 i la presentació de Quintos del 95. Un acte que es viu amb emoció al municipi i que serveix d'antesala de la Candelera 2015. Enguany hi va haver un gran nombre de participants. En concret, 24 damisel·les grans i 19 de petites. A més, es clar, dels 47 quintos.
Pel que fa al desenvolupament de l'acte s'inicià amb el parlament de la Regidora de Festes, Eva del Amo. A continuació va ser el moment de les damisel·les i pubilles de al Candelera 2014 que van rebre el DVD amb les millors imatges de la festa elaborat per la Calartv. Després va tenir lloc la presentació dels quintos amb el lliurament de la dessuadora amb l'eslògan Destinació La Candelera 2015, que lluiran per la processó de la Verge. Seguidament,  va ser el moment de la presentació de damisel·les grans i petites de la Candelera 2015 acompanyades del representant de l'entitat.
I finalment va arribar el moment més emotiu del vespre, l'elecció de la pubilla major i infantil de Candelera 2015  i les damisel·les. De les 13 aspirants a pubilla de la propera festa major va ser Anna Estrada. "Encara estic tremolant. M'ha fet molta il·lusió ser elegida Pubilla 2015. És un orgull representar el poble per la Candelera. Segur que ens ho passarem molt bé", explica Anna Estrada, Pubilla Candelera 2015.
La 1a damisel.la de la Candelera 2015 és Laura Balfegó i segona Meritxell Ortega. La Pubilla Infantil elegida és Gemma Gómez. La 1a damisel.la Nereia Lloret i 2a Anna Vilabrú. Després la festa va continuar de matinada al poliesportiu amb Festa Monster Energy amb Dany DJ, i Guillermo DJ.


respostes a "Anna Estrada, Pubilla Major Candelera 2015, i G..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 706,03 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 71
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007