Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Estrena de La Cala

04 . Set, 2015 a les 15:25
per fcallau a La notícia del dia
1738 reproduccions
La Cala s'estrena aquest dissabte a la lliga davant del Jesús i Maria B
Estrena una temporada amb moltes novetats

Arriba l'hora de la veritat pel 1r equip de futbol de La Cala. Després d'una pretemporada en la que l'equip calero s'ha enfrontat majoritàriament a equips de superior categoria, només podem fer comparacions en els dos partits que els de l'Ametlla de Mar s'han enfrontat amb equips de 3a Catalana, el Perelló en el Memorial Josep Pallarès amb victòria per 1 a 0 i amb el Ginestar el passat cap de setmana, amb victòria per 2 a 4. Per contra, tot i donar una bona imatge, La Cala no va poder guanyar cap dels partits davant d'equips de 2a catalana, amb derrotes davant de l'Ampolla per 1 a 2, l' Hospitalet també per 1 a 2 i Camarles per 1 a 3, i l'empat a 1 gol davant del Remolins Bítem.
Dissabte arriba el primer partit de lliga de la temporada. A partir de les 17.00h La Cala rebrà al Jesús i Maria B, recent ascendit de la 4a Catalana, un fet que preocupa a Marc Vilabrú, entrenador de l'equip calero, que explica que, "ja estem a punt de plantejar aquest primer partit. El Jesús i Maria B no serà fàcil, ja que és un filial d'un equip de 1a Catalana i segur que tindrà jugadors que estan sempre a cavall entre el filial i el 1r equip. Necessitarem al màxim a l'afició i també el màxim compromís per part nostra per començar amb un bon resultat".
Així doncs, amb un equip molt renovat al camp, cos tècnic nou i estrena de junta directiva, el 1r equip de la SCER de l'Ametlla de Mar comença aquest dissabte i com a local, una temporada oficial en la que s'han creat moltes expectatives.


respostes a "Estrena de La Cala"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 706,12 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007