Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La història d'‘El petit príncep' arriba a l'escenari de la SCER aquest cap de setmana

03 . Mai, 2017 a les 16:40
per drodriguez a La notícia del dia
1670 reproduccions
La secció infantil del Grup Escènic de la Societat torna als escenaris aquest cap de setmana amb l'adaptació del conegut conte ‘El petit príncep', i ho fa acompanyat de la Banda de l'Escola de Música Municipal que ha fet l'adaptació d'una cantata de l'obra. Hi haurà doble representació, dissabte i diumenge a les 18.30 h, i a la Sala SCER.

El Petit Príncep emprèn un viatge per diferents planetes on coneix personatges ben estranys i peculiars. En mig de l'aparent simplicitat, el protagonista planteja un interrogant bàsic de la nostra existència i intenta entendre el món boig dels adults. Aquest clàssic s'ha convertit en una icona de valors com la pau, la protecció del planeta, la tolerància i l'intercanvi cultural.

Una obra que convida a petits i grans a reflexionar sobre el sentit de la vida. «Cada personatge té una actitud que els adults, sense donar-nos-en compte, agafem com a hàbits i a vegades és bo parar i reflexionar amb aquestes petites coses, com una abraçada o un petó», explica una de les directores de la secció infantil del Grup Escènic, Susana Encinas.

La Banda Juvenil de l'Escola Municipal de Música serà l'encarregada de posar el toc musical a l'obra. Es tracta d'un arranjament d'una cantata inspirada en el conte, fet per un conjunt de piano, percussió, clarinet i veus. El director de l'EMMA, Sebastià Garcia, ha explicat que l'objectiu «és combinar la música i el teatre per configurar un tot potent en l'àmbit artístic».


respostes a "La història d'‘El petit príncep' arriba a l'esc..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 469,85 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 119
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007