Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Los Xics Caleros tanca la temporada castellera amb un bon balanç

10 . Nov, 2016 a les 15:00
per drodriguez a La notícia del dia
1136 reproduccions
La colla castellera de l'Ametlla de Mar, Los Xics Caleros, va cloure el passat diumenge, a la Diada de les Colles del Sud a Vila-seca, la temporada castellera. Els caleros en fan un bon balanç, sobretot per l'estrena de tres pilars: el pd5, el pilar caminant i el pilar aixecat per sota.

Però també per l'actuació a Vila-seca, que consideren que ha estat «la millor de la temporada» i en la que van descarregar, per primer cop enguany «el 4d6a que no havíem pogut fer en tota la temporada, a més del 3d6a i el 2d6, tots descarregats a la primera» i un intent del pd5, explica Xavi Cosano, cocap de colla.

Entre els reptes pendents de la colla, hi ha el primer castell de set. «El 3d7 és un castell que hem intentat treballar durant tota la temporada, però necessitem més gent en els assajos, per donar seguretat a la canalla a l'hora de pujar» diu Cosano. I és que el parèntesi de l'estiu, període en què es veuen afectats per més absències, és un dels handicaps que retarden la portada a plaça d'aquest castell.

Una de les satisfaccions més importants de la colla local ha estat veure com aquesta temporada han estat fins a sis els nens i nenes que han fet aleta a sobre d'un castell en actuacions a plaça. Per contra, Los Xics Caleros han viscut enguany moments durs com la pèrdua de l'excap de colla, Dani Bas.

Ara la colla ja comença a pensar en l'assemblea en la qual s'ha de renovar la junta administrativa i tècnica, tot i que de moment ningú ha presentat candidatura. De moment Cosano ja ha manifestat que no podrà seguir com a cocap de colla.


respostes a "Los Xics Caleros tanca la temporada castellera ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 691,85 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 287
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007