Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La millor temporada de la història de Los Xics Caleros

13 . Nov, 2015 a les 14:00
per drodriguez a La notícia del dia
1684 reproduccions
Amb la participació en la Diada de les Colles del Sud a Montblanc, aquest passat cap de setmana, Los Xics Caleros posen punt final a la temporada d'enguany. Una temporada que, tot i els alts i baixos, ha estat la millor de la història. Destaquen el 2d6, el 3d6a, el 4d6a i el 5d6, tots descarregats.

Des de la colla castellera local destaquen que al llarg de la temporada hi ha hagut molts canvis, com per exemple al tronc o als dosos. Això ha fet que aquells castells que ja tenien consolidats els haguessin de tornar a treballar. El punt d'inflexió va estar en la Diada d'Alcover, on després d'una caiguda, va anar truncant les aspiracions de poder tancar la temporada amb un castell de 7.

Tal com marquen els estatuts, el pròxim 4 de desembre hi haurà l'assemblea general, on un dels punts destacats serà la renovació de la junta administrativa i tècnica. L'actual president, Vicenç Llaó, deixa la presidència tal com va avançar fa uns mesos després de ser nomenat regidor de Cultura.

La nova direcció administrativa i tècnica de la Colla haurà d'encarar la nova temporada, que es preveu que comenci a les Festes Majors de la Candelera.


respostes a "La millor temporada de la història de Los Xics ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 737,02 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007