Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Senyalització Platges

10 . Ago, 2015 a les 14:35
per fcallau a La notícia del dia
1670 reproduccions
La nova senyalització de les platges inclou els serveis que podem trobar
Un cop passat l'estiu es renovaran les dutxes de les platges i s'iniciarà el projecte de millora del GR-92

Les platges de l'Ametlla de Mar compten aquest estiu amb nova senyalització. Part d'un projecte de millora dels serveis i actius turístics al litoral, 25 nous rètols formen part de la xarxa de senyalització de 18 platges del terme municipal. Aquesta senyalització també explica a l'usuari quin tipus de serveis podrà trobar a la platja, com ara si té guingueta o lloguer de material nàutic, si es pot fer snorkel o si hi ha zona de pícnic. Fins i tot si hi ha zones protegides de valor mediambiental o si és apta per a animals de companyia, a més de senyalitzar les que disposen de Bandera Blava.
Segons Jordi Gaseni, alcalde de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, "es tracta d'un projecte que treballa en aquelles platges que necessiten una senyalització especial i d'altres que ja estaven senyalitzades però que tenien un dèficit de conservació, estaven en mal estat o fins i tot en algunes havien desaparegut. Intentem senyalitzar les platges amb més entitat. Crec que serà molt efectiu per explicar al turista que et pregunta com arribar-hi i la d'informació complementària als mapes que ja tenim. Això ens facilitarà molt la detecció de les platges i que puguin conèixer aquests indrets tan magnífics que tenim".
A més, la platja de Sant Jordi ja disposa d'una nova seu pels socorristes de Creu Roja, als quals també s'ha dotat d'una torre de vigilància.
Un cop passat l'estiu, l'alcalde també ha anunciat la renovació de les dutxes de les platges que es dotaran d'un sistema nou de drenatge per evitar la formació d'elements relliscosos al terra. Tot i que aquesta actuació ja s'hagués pogut començar, l'Ajuntament ha preferit esperar al setembre per evitar interferir en època de màxima afluència d'usuaris.
A més de cara a la tardor també s'iniciaran les tasques de millora del tram del GR-92 que transcorre per les costes de l'Ametlla de Mar, el Perelló i l'Ampolla, amb actuacions toves que milloraran sobretot la seguretat dels punts de pas més perillosos amb la reparació de trams i instal·lació de baranes.
Totes aquestes actuacions formen part d'un projecte híbrid finançat pel Consell Comarcal del Baix Ebre, els fons europeus i el percentatge de retorn de la taxa turística.


respostes a "Senyalització Platges"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 751,51 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007