Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Cursos d'estiu EMMA

07 . Jun, 2012 a les 13:38
per otomas a La notícia del dia
2179 reproduccions
L'Escola Municipal de Música de l'Ametlla de Mar (EMMA) no tanca les portes aquest mes de juliol. I és que té preparat un ventall d'activitats per a tots els gustos. Aquesta és una pràctica que es realitza des de fa uns anys però cada estiu des de l'EMMA es van introduint novetats. Enguany, les novetats són el teatre musical (el dia 2), la improvisació a partir del moviment (el 3 de juliol), el taller de guitarra (2, 5, 9 i 12), efectes de música contemporània en els instruments de vent i reparació d'aquests (2 i 3), ensemble de clarinets (23 i 24)  i percussió amb objectes quotidians (4,11,18 i 25). D'altra banda, enguany també hi haurà el taller les granotes i la primavera (9,10,11,12,16,18 i 20), el taller de dictat i afinació d'intervals ( del 9 al 14) i el va de banda (5 i 6). Aquests cursos es clouran amb diversos concerts on els alumnes mostraran tot el que han après. Aquesta programació va destinada als alumnes de l'EMMA i a tothom que tingui unes nocions bàsiques de tocar els instruments que es requereixen i que tinguin ganes de gaudir d'aprendre música.

"El curs a l'Escola de Música s'acaba al juliol. Llavors intentem que els alumnes de l'escola s'ho passin bé no només exàmens i les classes habituals que fem durant tot el curs. I, a més, tota la gent interessada en aprendre música aquest estiu pot fer-ho a través d'aquests cursos", explica Fàtima Hidalgo des de l'Escola de Música Municipal.

Les inscripcions estan obertes i duraran unes dues setmanes. El preu dels cursos està entre els 15 i els 20 euros. Tots els interessats poden passar a apuntar-se per l'EMMA de dilluns a divendres de les cinc a les vuit i mitja de la tarda. També es pot trucar per telèfon al 97745 60 46.


respostes a "Cursos d'estiu EMMA"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 675,06 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 104
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007